Откриена кабала

Availability:

$15.00

Add to the wishlist

"Јас решив да ја напишам книгата ”Откриена кабала”за да ја прикажам во неа оваа наука како извор на животната мудрост, која ја докажала својата вредност во текот на милениумите. Всушност, токму денес кабалата е актуелна како никогаш досега, во својство на духовно и практично упатство за животот. Оваа книга ќе ви раскаже што навистина претставува оваа древна наука: од каде потекнува, како се развивала, и како во денешницата служи како извор и водич за сите нас, помагајќи ни да живееме посигурно и да бидеме успешни во современиот променлив свет. Истовремено, оваа книга може да стане ваше лично патешествие, во кое вие ќе направите голем број откривања. Јас се трудев да раскажам за науката кабала едноставно и достапно, затоа што сакав да ви биде пријатно додека ја читате оваа книга. Ако ”Откриена кабала”ви донесе повеќе безбедност и комфор во вашиот секојдневен живот, и сепак ви овозможи да фрлите краток поглед во вечноста – јас целосно ќе бидам награден."

Edition: soft cover

Number of Pages: 154

ISBN #: 978-1-77228-174-3