Home > Books > Macedonian >

Откриена кабала
Откриена кабала; Упатство за пронаоѓање на среќата


 
Всушност, токму денес кабалата е актуелна како никогаш досега, во својство на духовно и практично упатство за животот. Оваа книга ќе ви раскаже што навистина претставува оваа древна наука: од каде потекнува, како се развивала, и како во денешницата служи како извор и водич за сите нас, помагајќи ни да живееме посигурно и да бидеме успешни во современиот променлив свет. Истовремено, оваа книга може да стане ваше лично патешествие, во кое вие ќе направите голем број откривања.
Our Price: $15.00
Language: Macedonian

Stock Status:In Stock
Qty:

Overview
 

"Јас решив да ја напишам книгата ”Откриена кабала”за да ја прикажам во неа оваа наука како извор на животната мудрост, која ја докажала својата вредност во текот на милениумите. Всушност, токму денес кабалата е актуелна како никогаш досега, во својство на духовно и практично упатство за животот. Оваа книга ќе ви раскаже што навистина претставува оваа древна наука: од каде потекнува, како се развивала, и како во денешницата служи како извор и водич за сите нас, помагајќи ни да живееме посигурно и да бидеме успешни во современиот променлив свет. Истовремено, оваа книга може да стане ваше лично патешествие, во кое вие ќе направите голем број откривања. Јас се трудев да раскажам за науката кабала едноставно и достапно, затоа што сакав да ви биде пријатно додека ја читате оваа книга. Ако ”Откриена кабала”ви донесе повеќе безбедност и комфор во вашиот секојдневен живот, и сепак ви овозможи да фрлите краток поглед во вечноста – јас целосно ќе бидам награден."

Product Details:

Edition: soft cover
Number of Pages: 154
Year Published: February 2011
ISBN #: 9786081000955

Share your knowledge of this product with other customers... Be the first to write a review

Browse for more products in the same category as this item:

Books > Macedonian
New Arrivals in Macedonian